Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Tegnap este/helyzet

2011.07.31. 17:54 Graytee (törölt)

Remelhetoleg, ha ezt olvassatok mar fenn van a brooklyni video, es eppen keszul a manhatteni. Addig leirom, mit csinaltunk tegnap este, mert azt nem mertuk megorokiteni!

Az este egy olyan helyen kezdodott, ahol a teton palmafak voltak, ittunk egy sort, de onnan elzavartak mert fizetos buli kezdodott. Aztan maszkaltunk egy kicsit a bulinegyedben, de a szallasadonknak eszebe jutott, hogy neki tulajdonkeppen van egy iszonyat jo tetoterasza a 8adik emeleten, amirol ralatni egesz manhattenre, szoval felmentunk oda. Volt nalunk whisky, kola, poharak, lime es jeg.

Kb 20 perccel azutan, hogy felmentunk elkezdtek kisebb nagyobb csoportok felszallingozni ugyanazzal a szandekkal, mint mi, es a vegere egy egesz pofas tetoterasz buli jott ossze. Talalkoztunk egy amerikai sraccal, akinek valamelyik szuloje hondurasi es a neve indian, egy roman csajjal, aki LA-be koltozott mert szinesz akart lenni, egy csontvekony kutyaval, akit Nimbus-nak hivtak, egy magyar csajjal, aki San Franciscoban tanult, de most NY-ban elt es meg sok mas random emberrel, akik fenn voltak a teton.

Amikor mindenki megunta a bulit, es mar csak mi maradtunk, jo magyar szokas szerint fogtuk a pias uveget es elindultunk csaszkalni az utcan. Ez Magyarorszagon nagyon jo, de Amerikaban illegalis az utcan inni, meg papirzacskobol is, de ugye mindenki azt csinalta. Szoval utolag rajottunk, hogy valoszinuleg ezert neztek rank furcsan, ja meg azert is mert Peti venuszi nemetul beszelt mindenkinek...

Szoval a mai helyzet: nagy masnapossagok, de ugy gondoljuk megerdemeltuk a bulit, mert eddig ez volt az elso nagy Amerikaban, autot csak hetfon tudunk elkezdeni keresni, viszont szallasunk mar nincs new Yorban, ugyhogy el kell huznunk Philadelphiaba. Ugy nez ki, hogy ott van szallasunk par napra.

Onnan is irunk majd!!!!

Hajraf nekunk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr93114724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása