Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Már Washingtonban..

2011.08.04. 05:27 lappaj

Újra én írok mert nagyon belejöttem.. :) Szóval megérkeztünk Washingtonba, és az első benyomás, hogy ez egy szép hely. Szebb mint bármelyik ahol eddig jártunk. Tiszta, rendezett, és az emberek is embernek néznek ki, nem pedig zsírgombócoknak. Bocsi srácok hogy elvagyunk maradva a videok feltöltésével, csak hát inkább a várost rójjuk napközben, ahelyett hogy a vágással bajlódnánk. Este meg vagy a sörözés veszi el az időnket, vagy szimplán hulla fáradtak vagyunk, de igérem, megpróbáljuk behozni a lemaradást, és lehetőleg nemsokára naprakész információt szolgáltatunk!

Szóval Washington...Délután érkeztünk, és egyből a szállásadónk munkahelyére mentünk aki nagyon készséges volt, mert adott egy kulcsot és egy kis rajzolt térképet hogy eltaláljunk a lakására, és azt mondta érezzük magunkat otthon. Hát ez könnyen ment mert nagyon fasza lakása van, a Fehér Háztól kb 10 percre gyalog, egy hatalmas nagy kerttel és medencével a tetőteraszon, szóval tiszta Amerika. Elvégre ott vagyunk vagy mi. Délután sétáltunk egy kört, de nem túl nagyot, mert jöttünk is vissza lapcsánkát csinálni James-nek. Ha már ilyen jó arc volt, legyünk már mi is azok. Szóval megnéztük Obama kecóját, és hát hm... nem túl nagy. Ráadásul nem úgy néz ki mintha az Amerikai elnök lakna ott. Biztos ki van ez találva, de nem úgy nézett ki mint amit nehéz lenne felrobbantani..:) mind1 is, nem ez a terv. Ezen kívül csak bevásárolni voltunk, ami nem volt valami olcsó.. lapcsánkának való krumpli, hagyma, fokhagyma, tejföl, liszt kb 10 dollár, plusz bacon még 7. 12 darabos Coronita meg 16. Waashington drága, pont.

Holnap valószínüleg benézünk egy két múzemba, ugyanis itt az összes ingyenes, és ezt ki kell használni. Nem hiszem hogy bárhol máshol múzeumba mennénk. Nem vagyunk azok a fajták akik erre költenek, elvégre ez egy low budget túra! :)

Végre nézhetünk amerikai TV-t is, ami nem nagy szám, mert kb ugyanazok a műsorok mennek mint otthon. Szóval erről már ezzel is túl sokat beszéltem.

Remélhetőleg otthoni idő szerint ma estére/holnap reggelre felkerül a philadelphiai video, remélem már alig várjátok. Akár hogy is, ma/holnap jelentkezünk. (A kurva időeltolódás miatt sose tudom mi van..)

Hajráf nekünk!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr723124260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása