Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Felhőtlen Philadelphia

2011.08.03. 06:09 lappaj

Eltelt már egy hét, és eddig még csak Gréti posztolgatott serényen, szóval elérkezettnek láttam az időt, hogy én is kivegyem a részem a munkából. Most épp Philadelphiában vagyunk, mint látjátok a videokkal kicsit lemaradtunk, de reményeink szerint holnap ezt behozzuk és onnantól naprakész lesz a tájékoztatás. Megnéztünk mindent amit érdemes: a Rocky szobrot, és a lépcsőt is amin felfutott, meg egy törött harangot, ami szerintem hamisítvány. Így harangot eltörni én még nem láttam, és nem létezik hogy ne legyen itt egy ügyes Béla aki megheggeszti. Nah mindegy, nagyjából ennyit érdemes itt megnézni. Nah meg persze a temérdek dagadékot. Persze élnek otthon is túlsúlyos emberek, de ez egy telljesen más kategória! Amit itt az utcán látni percől percre, az elgondolkodtató, azt hiszem vissza veszek a hamburgerekböl.

Philadelphia "nemzeti" étele a cheese steak , ami kb steak és sajt egy kifliben, de nagyon finom. Kipróbáltuk, és ezzel megvolt az első helyi magyar kapcsolat is: az árus felesége magyar, és maga is tudott pár szót magyarul. Vicces volt mert egyböl levágta hogy mi is azok vagyunk.

Tegnap belecsöppentünk egy random couchsurf-buliba, mert az egyik vendéglátónk barátjánál egy lengyel pár szállt meg. Velük sörözgettünk, ami nagyon jól kezdődött, de aztán a lengyel srácot nem lehetett lelőni...folyamatosan pofázott, így egy kicsit kezdett idegesítő lenni, de hálistennek egész hamar leléptek, szóval nem volt para. Volt itt közös éneklés meg vizipipázás meg minden, ami elég klisé volt, de azért jol elvoltunk. És itt egy fontos info: A helyi olcsó sör (local kőbányai) fasza!

Ma estére meglett a washingtoni szállásunk is, szóval holnap buszozunk tovább, aztán remélhetőleg hamarosan már kocsival fogjuk róni a szar amerikai utakat... igen a szar amerikai utakat, mert New York-ból idefele lerázta a vesémet az a kurva busz. Ami egyébként meglehetősen olcsó: 10 dollár volt fejenként.

Egyelőre ennyi, hamarosan újra jelentkezünk, addig is: America, FUCK YEAH!!!!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr753121931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása