Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Életjel part I.

2011.08.19. 02:35 lappaj

Először is bocsi hogyha valaki aggódott volna miattunk (bár miért tennétek), megvagyunk, csak nem volt időnk, és netünk, hogy írhassunk/videót rakhassunk fel.

Az előző bejelentkezés óta elég sok minden történt, azt se tudom hol kezdjem. Knoxville után nagyjából visszatértünk az eredeti útitervhez, és St. Louis felé vettük az irányt. Igazából ez egy plusz megálló volt, mert onnan Kansas City felé mentünk, ahol már a szállásunk is megvolt, de egyszerre levezetni az egész távot sok lett volna, így hát reggel küldtünk pár levelet Couchsurfingen, hátha valaki délutánig visszajelez és befogad minket St. Louisban. Gondoltuk max ha nem, akkor legalább alszunk végre egy motelben. Erre végül nem volt szükség, mert körülbelül öt perc múlva már ketten is jelentkeztek, szóval meglett a szállásunk. A városból sajnos nem sokat láttunk, mert este érkeztünk és másnap már mentünk is tovább, de azért ittunk pár helyi sört! ;) A szállásadónk elvitt egy remek kocsmába, ahol kb. 70 féle sört csapoltak, főleg helyi specialitásokat, megpróbáltunk minnél többet végigkóstolni, kb  feléig el is jutottunk... ha jól emlékszem! :)

Másnap mint mondtam már mentünk is tovább Kansas City felé, ahol először a város mellett egy tó partján voltunk két napig. Pihizgettünk, fürödtünk, és egyik este elmentünk egy autós-moziba. Az baromi jó volt, majd láthatjátok a videón amit remélhetőleg 1-2 napon belül felteszünk. A harmadik napon már bementünk a városba, már hiányzott az éjszakai élet szóval körülnéztünk, és tetszett! Olcsó sör, olcsó BBQ és sok fiatal! KC jó hely, pont.

Ezzel el is jutottunk történetünk feléhez, úgy hogy most átadom a szót Grétinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr973164030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása