Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Még mindig délen...

2011.08.09. 01:42 lappaj

Ahoi!

Eredeti terv szerint ma indultunk volna tovább Kansas City felé, de akadt egy kis problémánk az autóbérlésnél (itt jegyezném meg hogy a Hertz tájékoztatása elég suttyó...elfelejtenek közölni az internetes foglalásnál néhány alapvető információt, nah mind1) Szóval ma estére itt ragadtunk Knoxville-ben, de ha minden jól megy holnap reggelre a probléma megoldódik és folytatjuk utunkat észak felé, a coyote-ok és indiánok földjére! Asszem... De lehet hogy csak rasszisták és előítéletesek vagyunk és se prérifarkas se indián (ja, boccs: Native American) nincs ott. Csak bölények, meg Indián kaszinók! Szerencsére az amerikai couchsurferek nagyon jófejek, átlagban 8ból 5en elfogadják a felkérést, szóval már Kansas Cityben is megvan a szállásunk. Jobban mondva mellette, egy tó partján, ami elég mókásnak ígérkezik.

Innen KC-be az út 17-19 óra kocsival, így holnap egy igazi útmenti motelt is kipróbálunk, már ha olcsó, ha nem akkor csövelünk a kocsiban, majd meglátjuk! Hell Yeah!! (Szükség megoldás, joplini reménybeli szállásadónk leterelt keményen..napok óta nem érjük el :( )

A hamburgerből kezd elegünk lenni, még úgy is hogy nagyon finom mindenhol, mert kurva unalmas. De a salátát itt hírből sem ismerik, szóval nincs mit tenni, zsírra fel!!! Marad a hambi és a szaftos BBQ-kaják (amik szintén félelmetesen finomak, és nagyok).

Egyelőre ennyi, holnap ha lesz net a motelben, megpróbáljuk felrakni a következő videót, ha nem, akkor majd KC-ből jelentkezünk!

Hajráf!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr753135775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása