Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Életjel part II.

2011.08.19. 03:06 Graytee (törölt)

Na, Kansas Cityben, amikor felkeltünk a parti után, még vaciláltunk, hogy maradjunk-e még vagy ne, kb. 3 órába telt mire felkeltünk :D de úgy döntöttünk megyünk tovább! Denverben éppenhogy találtunk valakit, aki elszállásolt, aki aztán kiderült, hogy nem is akár ki :) egy brazil csaj volt meg a férje, akik Magyarországon éltek évekig (rajongók voltak), kiderült, hogy van egy pár közös ismerősünk, megbeszéltük mennyire kicsi a világ...stb. Tök jó kis házuk volt, esténként ott ültünk a teraszon és ittuk a srác házi készítésű sörét, na meg pálinkát.

Két nap múlva tovább indultunk Vegasnak, de mindenképpen meg akartunk állni a Grand Canyonnál, úgyhogy felvettük a kontaktot egy magyar sráccal Flagstaff-ben (egy kis város a GC közelében). A Grand Canyon gyönyörű volt, de ez a videóban fog látszani (természetesen hamisítvány).

Innen jöttünk Vegasba, ahol volt egy pár konfliktusunk a Hertz-el, meg egy couchsurferrel, aki jól leszopatott minket, de már van szállásunk, így jobb is, mert ezek a hostok nagyon jó arcok. Tegnap elmentünk szétnézni vegas belvárosában, hát az a város nem normális :D tele van hasonmásokkal, villogó fényekkel, meg természetesen kaszinókkal! Tegnap fürcsiztünk egy hotelnek a luxusmedencéjében ingyeeeeeeen!!!! :D (és még törölközőt is loptunk jó magyar szokás szerint) Ma megyünk és eljátszuk az összes pénzünket, remélhetőleg, amikor legközelebb bejelentkezünk, már milliomosok leszünk!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr783164043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása