Dirty Drive USA

Friss topikok

Linkblog

Tennessee... yeeeeeee-haaaaa!

2011.08.07. 18:51 Graytee (törölt)

Sziasztok!

Kicsit megcsappant a forgalmunk, de csak azért, mert internet és elektromosság hiány van (itt középen nem nagyon ismerik egyiket se), a lényeg: egy 9 órás busz út után itt vagyunk Knoxville-ben, Tennessee-ben, ami már hivatalosan is DÉL-nek számít!

Ami eddig történt (lesz videó):

Washingtonban voltunk, megnéztük az összes állami kincset, mint például azt a nagy házat, ami fehér, meg egy magas, hegyes oszlopot, a videót mindjárt megvágjuk és felrakjuk. Ettünk Texasi barbecue bordát (hol máshol, mint DC-ben), meg voltunk egy bocce ball bajnokságon (ami olyan, mint a petanque).

Most éppen Knoxville-ben ülünk egy mosodában, ahol valami country slágerlista megy a tv-ben, a 10. helyen a "Tequila and Me" című szám áll :D

akkor nemsokára videó!

Hajráf!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtydrive.blog.hu/api/trackback/id/tr93132161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása